Brommerrijlessen

Je bent bijna 16 jaar en je ziet jezelf al helemaal rijden op je scooter of brommer! En uiteraard wil je jouw bromfietsrijbewijs zo snel mogelijk halen. Bij Rijschool HAAIMA zorgen wij ervoor dat jij snel en verantwoord de weg op kunt. Voor het halen van je bromfietsrijbewijs en voordat je praktijkles neemt, moet je wel in het bezit zijn van je theoriecertificaat voor de bromfiets. Het theorie examen kun je al doen als je 15,5 jaar bent. Vervolgens kun je vanaf je 16de praktijklessen volgen. Het is verstandig zodra je het theoriecertificaat hebt contact op te nemen met de rijschool, zodat je direct een praktijkexamen kunt reserveren. Op die manier kun je zodra je 16 jaar bent snel op examen. Boeken voor de theorie zijn bij Rijschool HAAIMA te verkrijgen voor €15. Heb je wat meer moeite met de theorie dan kun je bij ons ook privé lessen krijgen voor de theorie.

Om je alvast een indruk te geven van wat er verwacht wordt, tijdens het examen wordt er gelet op de volgende punten:

•    Voertuigbeheersing
•    Plaats op de weg
•    Kijktechniek
•    Toepassen van de verkeersregels

De rijlessen worden gegeven op een Kymco Agility, deze scooter is makkelijk te hanteren voor elke bestuurder. We rijden maximaal met 2 personen.

Samengevat:
•    Je kunt wanneer je 15,5 jaar bent je theoriecertificaat gaan halen.
•    Het brommer theorie examen kunnen wij voor je reserveren of je kunt deze zelf reserveren op www.cbr.nl
•    Zodra je in het bezit bent van het theorie certificaat is het raadzaam contact op te nemen met de rijschool, zodat het praktijk examen tijdig gereserveerd kan worden.
•    Op je zestiende mag je beginnen met praktijklessen, die vlak voor het praktijk examen zullen worden ingepland.

De praktijklessen starten vanaf de rijschool, waar ook de lesbrommers staan. De helm en beschermende kleding zijn op de rijschool aanwezig. Zorg met name op de wat koudere dagen dat je voldoende warm gekleed bent, want het wordt al erg snel heel fris als je langere tijd op de scooter rijdt!

Ben jij klaar om te starten aan je rijopleiding voor de brommer bij Rijschool HAAIMA! Maak dan nu een afspraak voor een eerste rijles door te bellen of een Whats’app te sturen naar 06-55112280. Je kunt uiteraard ook contact opnemen via het contact formulier op onze site. In dat geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

CONTACT buttonTARIEVEN button

ACTIES, VIDEO’S EN MEER

1 actie b zw   2 video zw   3 theorie zw   4 proefles bzw

Bewaren