Autorijlessen

Lessen voor je autorijbewijs kan al vanaf 16,5 jaar. Het auto praktijkexamen mag je doen op de dag dat je 17 jaar word. Belangrijk om te weten is dat je voor een praktijkexamen of de zogenaamde Tussen Tijdse Toets, wel in het bezit moet zijn van het theoriecertificaat. Rijschool HAAIMA verzorgt ook zeer effectieve theoriecursussen van 3 avonden. Meer informatie hierover vind je onder het kopje theorie op onze site.

De rijlessen bij Rijschool HAAIMA zijn erop gericht om volgens de normen en richtlijnen van het CBR te rijden. Daarnaast zijn de autorijlessen altijd individueel en met een vaste instructeur. Door de continuïteit en volledige aandacht op de ontwikkeling van jouw rijvaardigheid, wordt de kwaliteit van de rijopleiding nog meer gewaarborgd.  

Bij Rijschool HAAIMA heb je de keuze om losse lessen te volgen of om een lespakket af te nemen. Het voordeel van een lespakket is dat je vooraf al hebt betaald voor een specifiek aantal lessen en je qua lesprijs per uur voordeliger uit bent. Wil je liever niet direct een pakket afnemen, dan is het uiteraard mogelijk per rijles te betalen. De betaling van lespakketten kunnen via de bank worden gedaan en als je losse lessen volgt kun je iedere rijles betalen middels een  mobiel pinapparaat.

Op ongeveer twee derde van je rijopleiding kan er een Tussen Tijdse Toets  ingepland worden, wat altijd als zeer nuttig wordt ervaren ter voorbereiding op het officiële praktijkexamen. Tijdens deze toets ga je met een examinator ongeveer een half uur rijden, om vervolgens feedback te krijgen van de examinator waar je nog aan moet werken.

Op deze manier krijg je een kijkje in de keuken van het CBR en geeft het je bovenal goed inzicht in hoe je er op dat moment voorstaat. Een mooie bijkomstigheid is dat als je de ‘bijzondere verrichtingen’ met een voldoende hebt afgerond, je voor dit onderdeel vrijstelling krijgt voor het officiële praktijkexamen.

De rijlessen worden in overleg gepland en dit is mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Ben jij klaar om te starten aan je rijopleiding voor de auto bij Rijschool HAAIMA! Maak dan nu een afspraak voor een eerste rijles door te bellen of een Whats’app te sturen naar 06-55 11 22 80. Je kunt uiteraard ook contact opnemen via het contact formulier op onze site. In dat geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

CONTACT buttonTARIEVEN button

ACTIES, VIDEO’S EN MEER

1 actie b zw   2 video zw   3 theorie zw   4 proefles bzw

Bewaren