PORTAL

Interior of the living-room with fireplace

Onderstaand tref je de links naar de individuele sub-pagina's.

DOWNLOADS

Onderstaand vind je de volgende 2 PDF files:

1. Algemene Voorwaarden

Download hier de Algemene Voorwaarden van Rijschool HAAIMA, welke onderdeel uitmaken van de lesovereenkomst. Neem deze dus goed door en stel eventuele vragen voor het ondertekenen van de lesovereenkomst. De Algemene Voorwaarden zijn ook onderaan de homepage van de website te vinden.

ALGEMENE VOORWAARDEN DOWNLOADEN

2. Zelfreflectie

Download en print hier de zelfreflectie. De zelfreflectie is een vast onderdeel van de praktijkexamens en (tussentijdse) toetsen voor de auto (categorie B). Het dwingt je om kritisch te kijken naar je ontwikkeling als automobilist. Je vult het formulier voor het examen of de toets in, bijvoorbeeld thuis of tijdens een rijles. Je geeft het formulier aan het begin van je examen of toets aan je examinator. Die bekijkt je antwoorden pas ná de uitslag en bespreekt ze dan samen met jou. Het formulier telt dus niet mee voor de uitslag van je examen.

ZELFREFLECTIEFORMULIER DOWNLOADEN

Interior of the living-room with fireplace

MACHTIGING

Voordat wij jouw Tussentijdse Toets of rijexamen kunnen aanvragen, hebben wij jouw toestemming nodig en om die reden dien jij Rijschool HAAIMA te machtigen. Machtigen doe je online met jouw DigiD gegevens.

digid DigiD is een persoonsgebonden digitaal legitimatie nummer en daar hoor je voorzichtig mee om te springen. Geef nooit jouw persoonlijke DigiD gegevens aan iemand door, aangezien dit grote gevolgen kan hebben!

Via www.mijn.cbr.nl en ons registratienummer 2057k2 kun je Rijschool HAAIMA machtigen

Interior of the living-room with fireplace

ACTIES, VIDEO’S EN MEER